Κρις Μπος

Κρις Μπος: “Ο ΛεΜπρόν μόνος του δεν μπορεί να οδηγήσει τους Λέικερς σε επιτυχίες”

Για τη φετινή πορεία των Λος Άντζελες Λέικερς τοποθετήθηκε ο πρώην συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Μαϊάμι Χιτ, Κρις Μπος.

Σε εμφάνισή του στο δίκτυο FOX Sports και την εκπομπή “Undisputed”, ο παλαίμαχος -πλέον- φόργουορντ/σέντερ υποστήριξε πως ο “βασιλιάς” είναι απελπιστικά μόνος φέτος στους “λιμνανθρώπους”.

“Είναι ομαδικό το άθλημα. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια για να πετύχει μια ομάδα στο NBA. Για να μπεις στα πλέι-οφ πρέπει να έχεις μια πολύ καλή ομάδα. Ένας παίκτης δεν αρκεί. Οι Λέικερς έχουν νεανικό ρόστερ και πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μετά το All-Star break. Και επίσης, πρέπει να κάνουν ως διοίκηση συγκεκριμένες κινήσεις για να φτάσουν σε επιτυχίες. Ξέρουν τι χρειάζεται. Ο ΛεΜπρόν ξέρει, αλλά δεν είναι πρόεδρος, ούτε GM. “, ανέφερε ο Μπος.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισραηλινός δημοσιογράφος: «Ντροπιαστικές ανοησίες από τον ΠΑΟ – Χρησιμοποιούν τον πόλεμο και τον εμπλέκουν με τον αθλητισμό»

Την αντίδραση ενός εκ των γνωστότερων αθλητικογράφων του Ισραήλ, του Άρελ Γκίνσμπερ, προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε την…
Total
0
Share