Παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς θα είναι στο εξής ο Τομπάιας Χάρις, αφού η ομάδα της Πενσυλβάνια έδωσε τα χέρια με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, εκτός από τον 26χρονο φόργουορντ οι Σίξερς θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και τον Μάικ Σκοτ.
Από την άλλη, οι Καλιφορνέζοι αποκτούν τον Λάντρι Σάμετ, τον Γουίλσον Τσάντλερ, τον Μάικ Μασκάλα, ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2020, ένα ακόμη unprotected από εκείνο του 2021, αλλά και δύο μελλοντικά picks δεύτερου γύρου.
Στόχος των Σίξερς είναι να κρατήσουν μακροπρόθεσμα στο ρόστερ όλα τα αστέρια τους, δημιουργώντας το δικό τους Big 4 που θα αποτελείται από τους Σίμονς, Εμπίιντ, Μπάτλερ και Χάρις.