Βρήκαν τη λύση για την περιφέρειά τους οι Φοίνιξ Σανς

Την περίπτωση του πόιντ γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς, Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, εξετάζουν οι ιθύνοντες των Φοίνιξ Σανς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που υπογράφει ο Φρανκ Ουρμπίνα στην ιστοσελίδα HoopsHype, οι “ήλιοι” θα ήθελαν να επενδύσουν στον Σμιθ, ο οποίος δε διανύει και το καλύτερο του φεγγάρι στην ομάδα του Τέξας.

Advertisement

Για να μπορέσει η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ να τον κάνει δικό της, θα χρειαστεί να στείλει ένα πακέτο ανταλλαγμάτων, το οποίο θα βασίζεται στον Τζος Τζάκσον.

Φέτος ο 21χρονος φόργουορντ έχει καταφέρει να πάρει μέρος σε 37 αναμετρήσεις, με μέσο όρο 8,8 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 21,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ήρθε λίγο… μπαμπάτσικος – Το ‘κοψε το φαγητό με τον καιρό, έκανε την προπόνησή του και πλέον δείχνει τι παίκτης είναι»

Το δικό του σχόλιο για τον Τούρκο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέντι Όσμαν, και την αγωνιστική του άνοδο το…