“Ψάχνονται” για Χασάν Γουάιτσαϊντ οι Σάρλοτ Χόρνετς

Να ενισχύσουν τη ρακέτα τους θα επιδιώξουν έως και το trade deadline του προσεχούς Φεβρουαρίου οι Σάρλοτ Χόρνετς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Swarm And Sting”, οι “σφήκες” ενδιαφέρονται για τον Χασάν Γοουάιτσαϊντ, ο οποίος -ως γνωστόν- δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του, Έρικ Σποέλστρα.

Advertisement

Μια πρόταση που θα εξέταζαν με ενδιαφέρον οι Μαϊάμι Χιτ θα συμπεριλάμβανε τους Κόντι Ζέλερ, Μαλίκ Μονκ, Φρανκ Καμίνσκι, καθώς και ένα protected pick πρώτου γύρου από το draft του 2019.

Φέτος, ο Γουάιτσαϊντ έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 18 αναμετρήσεις, έχοντας κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 14,1 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 27,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Σπανούλης: «Απίστευτος προπονητής και υπέροχος άνθρωπος – Είμαι ευλογημένος που συνεργάστηκα μαζί του»

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “X&O’s…