Μετάνιωσαν για Αρίζα οι Ρόκετς και… το ξανασυζητάνε

Ένα νέο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα αμερικανικά ΜΜΕ, στο οποίο εμπλέκονται οι Χιούστον Ρόκετς και οι Φοίνιξ Σανς.

Όπως αναφέρει ο Μάικλ Σαπίρο στο περιοδικό “Sports Illustrated”, οι “ρουκέτες” καλοβλέπουν την προοπτική επιστροφής του Τρεβόρ Αρίζα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους “ήλιους”.

Advertisement

Η αποχώρησή του έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Μάικ Ντ’Αντόνι κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και γι’ αυτό ο 33χρονος φόργουορντ έχει ξαναμπεί στη λίστα τους.

Από την πλευρά τους οι Σανς δεν θα έλεγαν “όχι” στη προοπτική να τον ανταλλάξουν, εφόσον εξασφάλιζαν ένα pick πρώτου γύρου από κάποιο μελλοντικό draft.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…