Οι Φοίνιξ Σανς μπορεί να απέκτησαν τον Τζαμάλ Κρόφορντ λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, όμως ο διακαής πόθος τους ήταν άλλος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τζον Γκαμπαντόρο, οι “ήλιοι” πάλεψαν για να αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής έστω και στο φινάλε τον νεαρό γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, Τέρι Ροζίερ. Η ομάδα της Αριζόνα προσπάθησε έντονα για τον παίκτη που θα έδινε σημαντικές λύσεις στη θέση του πλέι μέικερ, η οποία έχει αδειάσει αρκετά.
Οι Κέλτες δεν πείστηκαν από την πρόταση των Σανς και εν τέλει ο Ροζίερ έμεινε στη Βοστώνη, τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο όπου το θέμα αναμένεται να ανοίξει ξανά.
Ο 24χρονος άσος το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ οι πρόσφατες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Μπραντ Στίβενς για ανανέωση δεν είχαν αίσια κατάληξη.