«Θα γίνει συμπαίκτης του ΛεΜπρόν ο Τόμπσον;»


Ο Κλέι Τόμπσον μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης ενός μάξιμουμ συμβολαίου και αν δεν το βρει στους Γουόριορς, είναι πιθανό να αποχωρήσει από το Όκλαντ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Μetro USA», αν οι πρωταθλητές αποφασίσουν πως δεν θα προσφέρουν τα εν λόγω χρήματα στον 28χρονο σούτινγκ γκαρντ, τότε ο πλέον ιδανικός προορισμός για εκείνον είναι το Λος Άντζελες.

Advertisement

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο σταρ των «πολεμιστών» θα εξετάσει την περίπτωση να παίξει στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετακομίζοντας στην «Πόλη των Αγγέλων», ενώ σημειώνεται ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ομάδα του Μάτζικ Τζόνσον θα έχει τον απαιτούμενο χώρο στο salary cap για να δελεάσει έναν superstar το επόμενο καλοκαίρι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Τόμπσον έλαβε μέρος σε 73 ματς της κανονικής περιόδου, με μέσο όρο 20,0 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 34,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα