Νοβίτσκι

Ο πρώτος διάλογος μεταξύ Νοβίτσκι και Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι πλέον παίκτης των Μάβερικς, με τον Γερμανό θρύλο των Τεξανών να τον καλωσορίζει στο Ντάλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

“Welcome my man”, έγραψε ο 40χρονος φόργουορντ/σέντερ των Μαβς στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο “tagάροντας” τον Σλοβένο, ο οποίος δεν παρέλειψε να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Νοβίτσκι, απαντώντας “Thank you Legend!!”.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως οι Μάβερικς είχαν το 5ο pick στο draft, ωστόσο κατόπιν συμφωνίας για trade με τους Ατλάντα Χοκς, επέλεξαν τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στην 3η θέση της διαδικασίας που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…