Καρλ-Άντονι Τάουνς

“Να μπουν στο κυνήγι του Τάουνς οι Καβαλίερς”

Μια ανταλλαγή που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες την επόμενη περίοδο στο ΝΒΑ προτείνει ρεπόρτερ της ιστοσελίδας “King James Gospel”.

Όπως αναφέρει ο Νέιθαν Μπέιλ που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ των Καβαλίερς, η ομάδα του Τάιρον Λου θα πρέπει να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του 22χρονου σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Καρλ-Άντονι Τάουνς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια πρόταση που θα συμπεριλαμβάνει τον Κέβιν Λαβ και το 8ο pick του φετινού draft θα μπορούσε να δελεάσει τους “λύκους” το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη “βόμβα” περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Τάουνς από τη Μινεσότα πυροδότησε το ESPN, με τον Μπράιντ Γουίντχορστ να αποκαλύπτει πως ο παίκτης δε διανύει τις καλύτερες του ημέρες εκεί και επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Stoiximan.gr: Ελκυστικές αποδόσεις & δεκάδες ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα Μπόστον Σέλτικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Total
0
Share