Δεν σταματούν οι φήμες για το μέλλον του Λέοναρντ

Ακόμη μια ομάδα της Δυτικής Περιφέρειας φαίνεται πως έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του Καουάι Λέοναρντ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που υπογράφει ο Ράιαν Σνέλινγκς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς εξετάζουν σοβαρά την προοπτική απόκτησης του superstar των Τεξανών, ο οποίος δείχνει να μετράει μέρες στο Σαν Αντόνιο.

Για να τον φέρουν, λοιπόν, στο Λος Άντζελες σύμφωνα με το Σνέλινγκς οι Καλιφορνέζοι θα χρειαστεί να προσφέρουν τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν και ένα pick πρώτου γύρου από το draft του ερχόμενου Ιουνίου.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο 26χρονος σμολ φόργουορντ εξελίσσεται σε “μήλον της Έριδος” για αρκετές ομάδες της λίγκας, οι οποίες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις τεταμένες σχέσεις του με τη διοίκηση και το τεχνικό team των “σπιρουνιών”.

Stoiximan.gr: Ελκυστικές αποδόσεις & δεκάδες ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα Σαν Αντόνιο Σπερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share