Το “πάλεψαν” Γιάννης και Μπακς, νικητές στην παράταση οι Σέλτικς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τους Μπακς, ωστόσο η ομάδα του Μιλγουόκι γνώρισε την ήττα με σκορ 113-107 από τους Σέλτικς.

Με τους Κέλτες να προηγούνται 96-93 10″ πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Μάλκομ Μπρόγκντον με εύστοχο τρίποντο κατάφερε να φέρει στο ματς στα ίσια. Αμέσως μετά, ο Τέρι Ροζίερ έμοιαζε να δίνει τη “χαριστική βολή” στην ομάδα του Ουισκόνσιν βρίσκοντας στόχο πίσω από τα 7,25 με μισό δευτερόλεπτο να απομένει στο χρονόμετρο.

Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει για την ομάδα του Τζο Πράντι, ο Κρις Μίντλετον ευστόχησε πετώντας την μπάλα από τα 10 μέτρα, κάνοντας το 99-99 και στέλνοντας το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο.

Στην παράταση οι Σέλτικς εμφανίστηκαν περισσότερο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί, καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη με τους Τέιτουμ, Μπράουν και Ροζίερ να πετυχαίνουν τα καθοριστικά καλάθια.

Κορυφαίος για το συγκρότημα του Μπραντ Στίβενς, ήταν ο Αλ Χόρφορντ, ο οποίος είχε απολογισμό 24 πόντους (5/8 σουτ, 13/14 βολές), 12 ριμπάουντ, 3 μπλοκς και 2 κλεψίματα. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Τέρι Ροζίερ που πέτυχε 23 πόντους, ενώ ο Μάρκους Μόρις πρόσθεσε 21, μαζεύοντας και 7 “σκουπίδια”.

Από πλευράς των φιλοξενουμένων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 35 πόντους, έχοντας παράλληλα 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ, και 3 κλεψίματα σε 44 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης του Έλληνα superstar ο Κρις Μίντλετον που σταμάτησε στους 31 πόντους με 5/7 τρίποντα.

Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες τα ξημερώματα της ερχόμενης Τετάρτης και πάλι στο “TD Garden” της Βοστώνης για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Περισσότερα
Total
0
Share