Αποθέωσε τον Μπολ ο Γουόλτον

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Οι Λέικερς κέρδισαν εύκολα τους Πίστονς με 113-93 και ο Λουκ Γουόλτον απέδωσε τα εύσημα στον νεαρό γκαρντ των Καλιφορνέζων, Λόνζο Μπολ.

“Ο Λόνζο έκανε ένα από τα καλύτερα του ματς κόντρα στους Πίστονς και ήταν αυτός που έδωσε το ρυθμό σε όλη την ομάδα. Το παιχνίδι μας είχε υπομονή και ο Λόνζο ήταν αυτός που μας οργάνωσε”, δήλωσε ο 37χρονος τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα “Lakers Nation” και τη Σερένα Γουίντερς.

Advertisement

Ο απόφοιτος του UCLA τελείωσε το ματς με την ομάδα του Ντιτρόιτ με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ και 2 μπλοκ σε κάτι λιγότερο από 28 λεπτά συμμετοχής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Περισσότερα
Περισσότερα

«Έχει δίκιο ο Μπαρτζώκας πως όταν χάνει ο Αταμάν μιλάει για διαιτησία, αλλά και εκείνος κάνει το ίδιο»

Στα παράπονα του Εργκίν Αταμάν για τη διαιτησία και στην απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Βετάκης…