Ντέβιν Χάρις

Οι σκέψεις του Χάρις για την “πολυκοσμία” στα γκαρντ για τους Μάβερικς

Στη θέση στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς αναφέρθηκε ο Ντέβιν Χάρις.

Η… πολυκοσμία στις θέσεις των γκαρντ είναι πιθανό να ανεβάσει τον έμπειρο άσο πιο ψηλά στην πεντάδα των Τεξανών, ωστόσο το γεγονός αυτό δε φαίνεται πως τον ενοχλεί ιδιαίτερα.

Advertisement

“Όλοι ξέρουν πως το να παίζεις ως πόιντ γκαρντ είναι κάτι συναρπαστικό στο ΝΒΑ. Πέρυσι έπαιξα σε τρεις θέσεις, οπότε δεν έχω πρόβλημα με το να αλλάζω θέσεις. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει έναν καλό πόιντ γκαρντ”, τόνισε αρχικά ο Χάρις μιλώντας στην ιστοσελίδα “Mavs.com” και συνέχισε:

“Από τότε που πήραμε τον Μπαρέα, δεν έχω αγωνιστεί ιδιαίτερα σαν πλέι μέικερ. Προφανώς μεγαλώνοντας αλλάζει το στυλ του κάθε παίκτη. Νιώθω πως μπορώ να συνεχίσω να παίζω ως πόιντ γκαρντ. Όμως μπορώ να παίξω σε ακόμη δύο θέσεις, οπότε θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…