Λουίς Σκόλα

Σκόλα: “Ο Τζινόμπιλι ήταν κάποτε ένας μέτριος παίκτης”

Το γεγονός πως σε μικρή ηλικία ο Μανού Τζινόμπιλι δε θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αργεντινή, αποκάλυψε ο Λουίς Σκόλα.

Σε άρθρο του στο “The Players’ Tribune”, ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ αναφέρθηκε εκτενώς στον γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, περιγράφοντας την εικόνα που είχαν για εκείνον οι συμπατριώτες του στα πρώτα του βήματα.

“Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μανού είναι ο σπουδαιότερος Αργεντίνος παίκτης όλων των εποχών. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ως παιδί, ήταν στο μέσο όρο. Δεν ήταν καν μέλος της Εθνικής Νέων. Κάποια πράγματα λειτουργούσαν εναντίον του όταν ήταν νέος. Δεν ήταν ψηλός, ήταν υπερβολικά αδύνατος. Δε θεωρούταν ταλέντο”, ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς και συνέχισε:

“Η χρυσή γενιά του Αργεντίνικου μπάσκετ που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2014 αποτελούταν από τους Ομπέρτο, Νοτσιόνι, Πέπε Σάντσες και Πριτζιόνι. Όλοι μας παίζαμε μαζί από το 1996. Ο Μανού δεν ήταν αρκετά καλός για να μπει στην πρώτη ομάδα. Τον είχαν “κόψει” όταν ήταν 15 ετών”, αποκάλυψε ο Σκόλα.

Περισσότερα
Total
0
Share