Ρόουζ

Κι άλλος “μνηστήρας” για Ρόουζ

Με τους Κλίπερς αναμένεται να συναντηθεί την Τετάρτη ο Ντέρικ Ρόουζ, που αναζητά ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρότι οι περισσότερες πληροφορίες τον στέλνουν στο Μιλγουόκι για χάρη των Μπακς, ο “D-Rose” δεν έχει καταλήξει ακόμη για το πού θα υπογράψει, με τους Κλίπερς του Ντοκ Ρίβερς να αποτελούν μια καλή εναλλακτική επιλογή.

Advertisement

Η ομάδα του Λος Άντζελες βλέπει στο πρόσωπο του Ρόουζ έναν ιδανικό αντικαταστάτη για τον Κρις Πολ που συνεχίζει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς.

Τη χρονιά που τελείωσε, ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς αγωνίστηκε σε 64 ματς της regular season με τους ΝΙκς, έχοντας κατά μέσο όρο 18,0 πόντους, 4,4 ασίστ και 3,8 ριμπαόυντ και σε 32,5 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Περισσότερα