Στην αποκάλυψη ότι η διοίκηση των Λος Άντζελες Λέικερς γνωρίζει καλά πως ο Πολ Τζορτζ δεν πρόκειται να αποκτηθεί φέτος, προέβη ο δημοσιογράφος Μαρκ Μεδίνα.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό ρεπόρτερ, οι ιθύνοντες “λιμνανθρώπων” δεν έχουν καμία διάθεση να υποκύψουν στις πιέσεις των Πέισερς, ανεβάζοντας την προσφορά τους για τον superstar της Ιντιάνα.
Τι ζητά όμως η ομάδα του Κέβιν Πρίτσαρντ ως ανταλλάγματα; Τον Λόνζο Μπολ “πακέτο” με τον Μπράντον Ίνγκραμ! Από την πλευρά του, ο Μάτζικ Τζόνσον εμφανίζεται κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τους δύο νεαρούς και προς το παρόν βασίζεται στα λεγόμενα του Τζορτζ, ο οποίος έχει διαμηνύσει πως το καλοκαίρι του 2018 επιθυμεί να μετακομίσει ως ελεύθερος στους Λέικερς.
