Ρόουζ

Αποκάλυψε τα σχέδια του Ντέρικ Ρόουζ ο ατζέντης του – Σε ποια ομάδα θέλει να αγωνιστεί

Την πρόθεση του Ντέρικ Ρόουζ να παραμείνει κάτοικος Νέας Υόρκης, επανέλαβε ο ατζέντης του 28χρονου πόιντ γκαρντ, Μπι Τζέι Άρμστρονγκ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “Bleacher Report”, ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς και νυν μάνατζερ, υποστήριξε πως η πλευρά του “D-Rose” έχει εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσει τη συνεργασία της με την ομάδα του “μεγάλου μήλου”.

“Ο Ντέρικ αγαπάει τη Νέα Υόρκη και θέλει να βρίσκεται εκεί. Αυτό το έχουμε εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας. Το τι θα γίνει εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνους, αφού εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ξεκάθαροι”, ανέφερε αρχικά ο Άρμστρονγκ, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και μείωσης των αποδοχών του Ρόουζ.

“Θέλουμε να εξετάσουμε όλες τις προοπτικές. Εάν υπάρχει διάθεση η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική, θα χρειαστεί ένας αριθμός υψηλού επιπέδου παικτών. Οπότε θα την βρούμε την άκρη. Θέλουμε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, αυτό είναι όλο. Εάν η ομάδα κερδίζει, κερδίζουν όλοι”, υποστήριξε.

Δείτε ακόμη:
Σενάριο-ΒΟΜΒΑ για «γάμο» ΛεΜπρόν-Σπερς

Λίλαρντ: «Αν δεν με θέλουν οι Μπλέιζερς θα ήθελα να πάω…»

Περισσότερα
Total
0
Share