Θέλουν Ντόρσεϊ οι Σίξερς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναμένεται να δοκιμαστεί από την ομάδα της Φιλαδέλφεια την Τετάρτη, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον έχουν αρκετά ψηλά στην λίστα τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κιθ Πομπέι στην ιστοσελίδα “Philly.com”.

Ο 21χρονος άσος είναι αποτελεσματικός πίσω από τα 7,25 και οι Σίξερς έχουν ανάγκη από έναν καλό σουτέρ στο φετινό draft. Η ομάδα της Πενσυλβάνια διαθέτει την τρίτη επιλογή στο διαγωνισμό, αλλά κατέχει επίσης το 36ο, το 39ο και το 46ο pick, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να αποκτήσει τον πρώην άσο του Όρεγκον στον δεύτερο γύρο.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Ντόρσεϊ σούταρε με 42,3% από το τρίποντο, ενώ σκόραρε 14,6 πόντους ανά αγώνα. Στα τελικά τουρνουά μάλιστα, είχε κατά μέσο όρο 23,3 πόντους και 55,8% ποσοστό ευστοχίας πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισραηλινός δημοσιογράφος: «Ντροπιαστικές ανοησίες από τον ΠΑΟ – Χρησιμοποιούν τον πόλεμο και τον εμπλέκουν με τον αθλητισμό»

Την αντίδραση ενός εκ των γνωστότερων αθλητικογράφων του Ισραήλ, του Άρελ Γκίνσμπερ, προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε την…
Total
0
Share