Το top-5 των “φυλακόβιων” πρώην και νυν παικτών του ΝΒΑ

Το pickandroll.gr καταπιάνεται αυτή τη φορά με τα κακά παιδιά που πέρασαν κατά καιρούς από το ΝΒΑ και που είτε βρέθηκαν πολύ κοντά στα κάγκελα, είτε τα πέρασαν για λίγο!

Αναλυτικά οι πέντε “άτακτοι”…

5. ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΙΝΤ

Στο παρκέ ήταν η επιτομή της ηρεμίας και του καθαρού μυαλού. Στο σπίτι του όμως δεν ήταν κάτι αντίστοιχο, με αποτέλεσμα το 2001 να κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό της συζύγου του! Η απόφαση του δικαστηρίου τον έβγαλε ένοχο και τον ανάγκασε να πληρώσει ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο. Μάλιστα, ο νυν head coach των Μιλγουόκι Μπακς κλήθηκε να συμμετάσχει σε συνεδρίες με ψυχίατρο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις εκρήξεις βίας…

4. ΤΑΪ ΛΟΟΥΣΟΝ
Τάι Λόουσον

Από τους πιο “δραστήριους” NBAers των τελευταίων ετών. Έχει συλληφθεί τέσσερις φορές από το 2013 μέχρι σήμερα για ένα κάρο ζητήματα: Από σωματικές επιθέσεις μέχρι οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών. Κλασικό παράδειγμα για το πώς μπορείς να διαλύσεις μια καριέρα σε μικρό χρονικό διάστημα.

3. ΤΖΕΪ ΑΡ ΣΜΙΘ
Τζέι-Αρ Σμιθ

Ο σούτινγκ γκαρντ των Καβαλίερς προέρχεται από καλή οικογένεια, αλλά αυτό δεν αποτρέπει πάντα κάποιον από τις κακοτοπιές. Τον Ιούνιο του 2007 επέστρεφε από ένα πάρτι μαζί με φίλους του, όταν το αμάξι που οδηγούσε ο ίδιος τράκαρε με αποτέλεσμα ένας από τους επιβαίνοντες να χάσει τη ζωή του. Πέρασε 90 μέρες πίσω από τα κάγκελα και υποχρεώθηκε σε 500 ώρες κοινωνικής εργασίας.

2. ΣΟΝ ΚΕΜΠ

Αν είχε μυαλό, θα είχε αφήσει εποχή στο ΝΒΑ. Ο παλαίμαχος άσος των Σιάτλ Σουπερσόνικς όσο αγωνίζονταν ήταν απίστευτος. Όσο όμως βρισκόταν εκτός παρκέ, τα έκανε μπάχαλο, κάτι που τελικά τον έθεσε και εκτός αθλήματος και του στέρησε τη δυνατότητα να παίξει το μπάσκετ που πραγματικά ήξερε. Έχει συλληφθεί για κατοχή όπλων, ναρκωτικών και για πολλά ακόμη παραπτώματα.

1. ΝΕΛΟΝΤΕ ΓΟΥΕΣΤ

Ακόμη και όταν ήταν στις δόξες του, δεν απέφευγε τα μπλεξίματα αφού αναγκάστηκε να μείνει οκτώ μήνες σε κατ’ οίκον περιορισμό και σε 40 ώρες κοινωνική εργασία. Ο λόγος; Βρέθηκαν παράνομα στην κατοχή του δύο όπλα. Το χειρότερο στην περίπτωση του Γουέστ είναι πως ποτέ δεν μπήκε στον ίσιο δρόμο, καταλήγοντας αλκοολικός…

Περισσότερα
Περισσότερα

Τέσσερις ομάδες της EuroLeague χτύπησαν την πόρτα του Μουσταφά Φαλ – Τα χρήματα που πρόσφεραν

Τις ομάδες της EuroLeague που προσέγγισαν τον Μουσταφά Φαλ το προηγούμενο διάστημα, αποκάλυψε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του…
Total
0
Share