Σε ποιο βαθμό ο Λόνζο Μπολ θα “πληρώσει” τη συμπεριφορά του ΛαΒάρ;

Όλα δείχνουν ότι ο Λόνζο Μπολ σε λίγες εβδομάδες θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αφού οι Λος Άντζελες Λέικερς σκοπεύουν να τον επιλέξουν στο draft.

Οι “λιμνάνθρωποι” έχουν στην κατοχή τους τη δεύτερη επιλογή στη διαδικασία που θα λάβει χώρα στις 22 Ιουνίου, ενώ το τρίτο pick ανήκει στους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Κατά τα φαινόμενα, τη στιγμή που η ομάδα της Πενσυλβάνια θα κληθεί να κάνει την επιλογή της ο Μπολ δε θα είναι διαθέσιμος. Ποια είναι όμως η άποψη των ιθυνόντων των Σίξερς για τον απόφοιτο του UCLA;

“Πιστεύω ότι ο Μπολ είναι τρομερό ταλέντο, αλλά θα είναι δοκιμασία η συνεργασία μαζί του με τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Δεν πιστεύω όμως ότι οι ομάδες θα πρέπει να τον απορρίψουν με αφορμή αυτές τις ανησυχίες. Σε τελική ανάλυση, η επικράτηση σε αυτή τη λίγκα εξαρτάται από το ταλέντο”, υποστήριξε ο πατέρας του προέδρου και ειδικός σύμβουλος του συλλόγου, Τζέρι Κολάντζελο.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Total
0
Share