Ντέιβιντ Στερν

Στερν: “Ο Κούπτσακ φταίει που ο Κρις Πολ δεν πήγε στους Λέικερς”

Στην πολυσυζητημένη ανταλλαγή του Δεκεμβρίου του 2011 που θα έστελνε τον Κρις Πολ στους Λος Άντζελες Λέικερς αναφέρθηκε ο πρώην κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο έμπειρος παράγοντας, η ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας βαραίνει τον τότε general manager των “λιμνανθρώπων”, Μιτς Κούπτσακ.

“Κατά τη διάρκεια εκείνου του Σαββατοκύριακου πιστεύαμε ότι το deal θα ολοκληρωνόταν. Θεωρούσαμε ότι το Χιούστον θα αποχωριζόταν τον Κάιλ Λάουρι και είχαμε έτοιμη μια ανταλλαγή για τον Όντομ, που θα μας έδινε ένα καλό μελλοντικό pick πρώτου γύρου. Ο Κούπτσακ πανικοβλήθηκε όμως και έστειλε τον Όντομ στο Ντάλας”, ανέφερε ο Στερν.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα δημοσιεύματα της εποχής, οι Χόρνετς είχαν συμφωνήσει να παραχωρήσουν τον Πολ στους Λέικερς, με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης να αποκτά τους Λαμάρ Όντομ, Κέβιν Μάρτιν, Λουίς Σκόλα, Γκόραν Ντράγκιτς και ένα pick των Νικς στο draft του 2012 και τους Χιούστον Ρόκετς να εντάσσουν στο δυναμικό τους τον Πάου Γκασόλ σε μια τριπλή ανταλλαγή… μεγατόνων.

Περισσότερα
Total
0
Share