Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σον Ντίβινι του Sporting News, ο Ότο Πόρτερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ενόψει της offseason.
Οι Μπρούκλιν Νετς έχουν -ως γνωστόν- εδώ και καιρό στη λίστα τους τον 23χρονο σμολ φόργουορντ, ενώ με βάση τις τελευταίες πληροφορίες για τον Πόρτερ ενδιαφέρονται τόσο οι Ορλάντο Μάτζικ, όσο και οι Φιλαδέλφεια 76ερς.
Οι Γουίζαρντς έχουν βεβαίως το πάνω χέρι, αφού διατηρούν το δικαίωμα να “ματσάρουν” οποιαδήποτε προσφορά φτάσει στα χέρια του το προσεχές καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόθεση της ομάδας του Σκοτ Μπρουκς είναι ο παίκτης να παραμείνει κάτοικος Ουάσινγκτον.
“Αν η υπόθεση του τραβήξει αρκετές ημέρες, τότε οι ομάδες που θα χάσουν κάποιον ελεύθερο παίκτη, θα δώσουν πολλά περισσότερα χρήματα για να αποκτήσουν ένα restricted free agent”, τόνισε χαρακτηριστικά στον Ντίβινι GM ομάδας του NBA, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.