Φιζντέιλ

Σε απόγνωση ο προπονητής των Γκρίζλις: “Δε βρίσκω τρόπο να μαρκάρω τον Λέοναρντ”

Οι Μέμφις Γκρίζλις μπορεί να έχουν φέρει τη σειρά με τους Σπερς στο 2-2, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Φίζντεϊλ, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά των “αρκούδων”.

Ο 42χρονος τεχνικός που είδε τον Καουάι Λεόναρντ να σκοράρει 43 πόντους στο τέταρτο ματς που διεξήχθη το Σάββατο, παραδέχτηκε πως αναζητά -ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής- τρόπους για να τον αντιμετωπίσει.

“Ειλικρινά, δέχομαι κάθε συμβουλή για το πώς θα τον μαρκάρω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και το παιδί είναι… Είναι δύσκολο. Είναι πραγματικός superstar”, ανέφερε ο head coach των Γκρίζλις, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μάικ Κόνλεϊ:

“Είναι απίστευτος. Κάποια στιγμή φτάσαμε σε σημείο που ξέραμε ότι εάν σούταρε, η μπάλα θα είχε μπει στο καλάθι”, ανέφερε ο πόιντ γκαρντ της ομάδας του Τενεσί.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Περισσότερα

«Αν με ρώταγες ποιες είναι πιθανότητες να παραμείνει στον ΠΑΟ αυτός ο παίκτης, θα σου έλεγα “όχι πάρα πολλές”»

Σε ερώτημα οπαδού σχετικά με την πιθανότητα παραμονής του Λούκα Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, απάντησε ο…
Total
0
Share