Ζακ Όγκουστ

Όλα τα σενάρια για τον Ζακ Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ τα πάει περίφημα στην Τουρκία με τη φανέλα της Ουσάκ, ωστόσο το μυαλό του είναι στην Αμερική και το πως θα βρεθεί στα παρκέ του NBA…

Μετά τις φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις στη γειτονική χώρα, ο Ελληνοαμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει εξελιχθεί σε “μήλον της Έριδος” για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Όγκαστ δήλωσε συμμετοχή στο περσινό draft αλλά δεν επελέγη, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στο Summer League με τους Λέικερς, χωρίς να εξασφαλίσει τελικά συμβόλαιο στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Ακολούθως βρέθηκε στην Ουσάκ, όπου τα πηγαίνει πολύ καλά, με τον Ομπράντοβιτς να του στρώνει “κόκκινο χαλί” για τη νέα σεζόν, σύμφωνα τουλάχιστον με τουρκικά δημοσιεύματα. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι “αιώνιοι”, με τον Ολυμπιακό να δείχνει στην παρούσα φάση πιο “ζεστός”, μόνο όμως στην περίπτωση που πάρει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί.

Το σίγουρο για την ώρα είναι πως ο απόφοιτος του Τζόρτζια Τεκ θα δοκιμάσει πάλι το καλοκαίρι στο Summer League και εάν δεν καταφέρει να βρεθεί στο NBA, τότε θεωρείται δεδομένο πως θα αναζητήσει συμβόλαιο σε ομάδα της Ευρωλίγκα.

Περισσότερα
Total
0
Share