Τζίμερ Φρεντέτ

“Πόρτα” στο NBA από τον Φρεντέτ!

Ο Τζίμερ Φρεντέτ δέχτηκε αρκετές κρούσεις για 10ήμερα συμβόλαια μόλις τελείωσε η σεζόν του στην Κίνα, αλλά όπως φαίνεται δεν… συγκινήθηκε από κάποια εξ αυτών.

Ο 28χρονος γκαρντ αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να πει το “ναι” στους Κινέζους και έλαβε συνολικά το ποσό των 1,1 εκατ. δολαρίων. Στόχος του σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι να βρει καλύτερη οικονομικά πρόταση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κεφαλαιοποιώντας την εξαιρετική του παρουσία με τη φανέλα της Σανγάι Σαρκς.

Στην παρούσα φάση, ο πρώην παίκτης των Κινγκς και των Μπουλς αποφάσισε να πει “όχι” στα 10ήμερα συμβόλαια που του προτάθηκαν από ομάδες του NBA και να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του και του νεογέννητου παιδιού του.

Σημειώνεται πως ο Φρεντέτ πριν λίγους μήνες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με εταιρία αθλητικών ειδών που εδρεύει στην Κίνα, το οποίο του αποφέρει 345.000 δολαρία και άλλα 300.000 σε μπόνους.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share