Παπαγιάννης

Παπαγιάννης ο… αντι-Κάζινς

Οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν 29 σερί τεχνικές ποινές πριν την αποχώρηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς και πλέον μετρούσαν 23 συνεχόμενους αγώνες χωρίς να δεχτούν καμία. Μέχρι χτες, που την εισέπραξε ο Γιώργος Παπαγιάννης

Στο… κυνήγι της καλύτερης θέσης κάτω από το καλάθι, ο Έλληνας σέντερ σπρώχτηκε με τον Ντράγκαν Μπέντερ των Φοίνιξ Σανς, η φωτιά “άναψε” και οι δύο παίκτες μοιράστηκαν από μία τεχνική ποινή.

“Απλά έγινε. Προσπαθούσα να πάρω το χέρι μου από τον Ντράγκαν και αυτός εμφανίστηκε μπροστά στο πρόσωπο μου. Έπρεπε να προστατέψω αρχικά τον εαυτό μου και μόλις είδα τρεις παίκτες των Σανς να έρχονται κατά πάνω μου, είπα πως δεν θα κάνω πίσω. Αν αυτοί ήθελαν να τσακωθούμε, τότε θα τσακωθούμε. Ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι. Μπορεί να είμαι ήσυχος πολλές φορές, αλλά ξέρετε πως όλα τα ήσυχα άτομα κρύβουν μια φλόγα μέσα τους”, ανέφερε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Παπαγιάννης.

“Δεν ξαφνιάστηκα, ειλικρινά ο Παπαγιάννης είναι τρελός. Θα το δείτε”, τόνισε από την πλευρά του ο συμπαίκτης του, Γουίλι Κόλει-Στάιν.

Για την ιστορία, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Total
0
Share