Τα παράπονά του για την αντιμετώπιση των media προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο πόιντ γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Ρέτζι Τζάκσον.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο 26χρονος άσος, από την πλευρά του ο ίδιος προσπαθεί να “κλείνει τα αυτιά του” στους επικριτές και να ασχολείται αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι.
“Μπορεί να μην παίξω στους 10 επόμενους αγώνες, να χάσουμε και στους 10 και να είναι… δικό μου το λάθος. Έτσι συμβαίνει. Εγώ από την πλευρά μου δεν τα ακούω όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα ελέγξω. Θα ελέγξω αυτά που μπορώ να ελέγξω. Όταν θα βγαίνω στο παρκέ, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ με βάση τις δυνατότητές μου και θα παλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ”, ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα “Detroit Free Press” ο πρώην παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.