Αμπρίνες

Αμπρίνες: “Ήρθα στην Οκλαχόμα λόγω… Ντουράντ!”

Το γεγονός πως η αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ από την Οκλαχόμα Σίτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη μετακίνηση του στους Θάντερ, αποκάλυψε ο Άλεξ Αμπρίνες.

“Στις αρχές του καλοκαιριού πίστευα ότι θα μείνω στην Μπαρτσελόνα. Με την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ από την Οκλαχόμα, μου έγινε μια εξαιρετική πρόταση και είχα την ευκαιρία να έχω θέση στο ρόστερ, οπότε αποφάσισα να πάω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτές οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μια φορά στη ζωή, οπότε αποφάσισα να πάω στους Θάντερ. Ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Είμαι χαρούμενος με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα μέχρι στιγμής και νιώθω πολύ καλά”, δήλωσε ο Ισπανός.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μίλησε στο Fiba.com και για την εθνική ομάδα της Ισπανίας, εκφράζοντας την ελπίδα πως τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ θα εξελιχθούν σε νέους… Γκασόλ.

“Στόχος μου είναι να παίξω με την εθνική ομάδα για πολλά χρόνια. Η γενιά των Γκασόλ ήταν εκπληκτική και έρχονται τώρα πολλά νέα ταλέντα. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ (Γουίλι και Χουάντσο) για παράδειγμα, μπορούν να είναι οι “νέοι Γκασόλ” και να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου”, ανέφερε ο Αμπρίνες.

Περισσότερα
Total
0
Share