Αζινσά Χάρντεν

Ποιος “πελεκάνος” ζήτησε να φύγει από τη Νέα Ορλεάνη;

Δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δε χρησιμοποιείται καθόλου από τον Άλβιν Τζέντρι, εμφανίστηκε ο Αλέξις Αζινσά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα “Equipe”, ο 28χρονος σέντερ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, τότε θέλει να αποχωρήσει από την πόλη της Λουιζιάνα.

“Είναι πολύ απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει, γιατί θέλω να παίξω και να προσφέρω στην ομάδα. Δούλεψα σκληρά για να βρεθώ σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αρχικά μου είπαν ότι ο παραγκωνισμός έχει να κάνει με τα matchups, αλλά στη συνέχεια… με ξέχασαν. Κι όταν παίζω είναι για πέντε λεπτά, οπότε είναι δύσκολο να κάνω πολλά πράγματα”, δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Στρασμπούρ και συνέχισε:

“Πρέπει να παραμείνω επαγγελματίας, γιατί όλοι στη λίγκα μιλούν μεταξύ τους. Εάν μια ομάδα ενδιαφερθεί, θα ρωτήσει πώς συμπεριφέρομαι όταν δεν παίζω. Δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε με νεύρα στον προπονητή και στους υπόλοιπους, ακόμα κι όταν είμαστε απογοητευμένοι. Θα προσπαθήσω να μείνω ο εαυτός μου και να δουλέψω. Η λύση ίσως είναι η ανταλλαγή”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αζινσά.

Περισσότερα
Total
0
Share