Μίλσαπ

Στην έξοδο Μίλσαπ κι άλλοι δύο από τους Χοκς

Ανοιχτοί σε προτάσεις για τους Πολ Μίλσαπ, Κάιλ Κόρβερ, Τάμπο Σεφολόσα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ατλάντα Χοκς.

Τα συμβόλαια των τριών παικτών εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως τα “γεράκια” κινδυνεύουν άμεσα να τους χάσουν χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως οι ιθύνοντες της ομάδας της Τζόρτζια προσπάθησαν και κατά τη διάρκεια της offseason να βρουν trade partner για τον Μίλσαπ, έως ότου ο Αλ Χόρφορντ αποφασίσει να αποχωρήσει με προορισμό τη Βοστώνη και τους Σέλτικς.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ έχει ανακοινώσει πως προτίθεται να κάνει στο τέλος της σεζόν χρήση του δικαιώματος να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του, το οποίο προβλέπει αποδοχές 21,5 εκατ. δολαρίων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα