Ένα νέο τρόπο για να προσελκύσουν τους φίλους της ομάδας του Μιλγουόκι στο γήπεδο ανακάλυψαν οι ιθύνοντες των Μπακς.
Όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα του Ουισκόνσιν, στο εξής τίθενται σε κυκλοφορία εισιτήρια για τους αγώνες των “ελαφιών” για δέκα νίκες!
Έως τις 11 Ιανουαρίου, οι οπαδοί των Μπακς θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν έναντι 149 δολαρίων εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα ισχύουν αρχής γενομένης από το ματς με τους Μαϊάμι Χιτ στις 13 του ίδιου μήνα, μέχρι να συμπληρωθούν δέκα επιτυχή εντός έδρας αποτελέσματα από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Η θέση στο γήπεδο θα ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε κάθε ματς, ενώ οι οπαδοί θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το εισιτήριό τους τη μέρα του αγώνα μέσα από την εφαρμογή της ομάδας.