Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, πολλοί περίμεναν πως το -αναμφισβήτητο- ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ των Τίμπεργουλβς ήταν ικανό να τους δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.
Το αγωνιστικό πρόσωπο των “λύκων” δεν έχει βελτιωθεί και οι ιθύνοντες της Μινεσότα έχουν λάβει την απόφαση να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Ο πρώην head coach των Σικάγο Μπουλς, Τομ Τιμποντό, δεν έχει μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία των Νεμάνια Μπιέλιτσα, Αντρέιαν Πέιν, Κόουλ Όλντριχ και Τζόρνταν Χιλ και επιθυμεί να παραχωρήσει έναν ή και περισσότερους από τους προαναφερθέντες, προκειμένου να αποκτήσει έναν παίκτη που μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ.
Δείτε ακόμα:
QUIZ: Πόσο καλά θυμάστε τις παλιές εμφανίσεις των ομάδων του NBA;
Οι ευκαιρίες του waiver wire στο NBA Fantasy (7η εβδομάδα)
Αποκάλυψε το πραγματικό του ύψος ο Ντουράντ! Και όχι, δεν είναι 2,06…