Ερλ Γουότσον

Ερλ Γουότσον: “Στιβ Κερ πρόσεχε τι λες…”

Την αντίθεσή του στη ρητορική που ακολούθησε ο Στιβ Κερ σχετικά με τη χρήση μαριχουάνας, εξέφρασε ο head coach των Φοίνιξ Σανς, Ερλ Γουότσον.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο 37χρονος τεχνικός, ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οφείλει να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλά για τέτοιους είδους ζητήματα.

“Πιστεύω ότι η ρητορική μας για τέτοια θέματα θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτική γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που διαβάζουν αυτά που λέμε και νομίζουν ότι η μαριχουάνα είναι κάτι καλό. Δεν είναι. Για τέτοια θέματα πρέπει να τοποθετούνται γιατροί, όχι προπονητές. Προσωπικά έχω ζήσει και στην άλλη πλευρά, της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών. Έχω δει πολλά παιδιά να περνάνε αυτή την εμπειρία και να κάνουν χρήση ναρκωτικών και άλλων απαγορευμένων ουσιών. Και πολλά από αυτά τα παιδιά όχι μόνο δεν έφτασαν στο NBA, όχι μόνο δεν έφτασαν στο Κολέγιο, αλλά δεν έφτασαν ποτέ ούτε 18 χρονών”, δήλωσε στο ESPN ο Γουότσον.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share