Η εικόνα των Χιούστον Ρόκετς στα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι και οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν τον παίκτη που μετατρέψει τους Τεξανούς σε διεκδικητές του τίτλου.
Το πείραμα με τη συνύπαρξη των Χάρντεν και Χάουαρντ μπορεί να απέτυχε, ωστόσο ο general manager των Χιούστον, Ντάριλ Μόρεϊ, αποκάλυψε πως ψάχνει τον παίκτη από το “πάνω ράφι” που θα ταιριάξει με τον “μούσια”.
“Οι ομάδες που νικούν, έχουν συνήθως δύο παίκτες που είναι στο top-10. Εμείς έχουμε έναν. Πάντα ψάχνουμε για περισσότερους. Εάν είμαστε όσο καλοί πιστεύουμε ότι μπορεί να είμαστε, μπορούμε φέτος να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ”, δήλωσε στο ESPN o 44χρονος παράγοντας.
Αλεσάντρο Μάτζι: «Δύο παίκτες στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ»
Τους δύο παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναζητά τρόπο για να καλύψει το κενό…