Τζέιμς Χάρντεν

Σε αναζήτηση δεύτερου superstar οι Ρόκετς

Η εικόνα των Χιούστον Ρόκετς στα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι και οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν τον παίκτη που μετατρέψει τους Τεξανούς σε διεκδικητές του τίτλου.
Το πείραμα με τη συνύπαρξη των Χάρντεν και Χάουαρντ μπορεί να απέτυχε, ωστόσο ο general manager των Χιούστον, Ντάριλ Μόρεϊ, αποκάλυψε πως ψάχνει τον παίκτη από το “πάνω ράφι” που θα ταιριάξει με τον “μούσια”.
“Οι ομάδες που νικούν, έχουν συνήθως δύο παίκτες που είναι στο top-10. Εμείς έχουμε έναν. Πάντα ψάχνουμε για περισσότερους. Εάν είμαστε όσο καλοί πιστεύουμε ότι μπορεί να είμαστε, μπορούμε φέτος να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ”, δήλωσε στο ESPN o 44χρονος παράγοντας.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…