Η κατάρα των τραυματισμών συνεχίζει να χτυπά… αλύπητα τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς αφού μετά τους Ταϊρίκ Έβανς και Κουίνσι Ποντέξτερ, ο Λανς Στίβενσον τέθηκε νοκ-άουτ με πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Ο πρώην παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείριση τις επόμενες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εάν συνυπολογίσει κανείς και την απουσία του Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος απέχει από τις υποχρεώσεις των “πελεκάνων” λόγω προσωπικών ζητημάτων, γίνεται αντιληπτό πως οι λύσεις για τον Άλβιν Τζέντρι στην περιφέρεια είναι πλέον πολύ περιορισμένες.
Ξεκάθαρος ο Καμπάτσο: «Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη μίλησε ο πόιντ γκαρντ της…