Λανς Στίβενσον

Αποχωρήσεις σε Λέικερς, Σέλτικς, Πέλικανς, Θάντερ και Ρόκετς

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το deadline και οι ιθύνοντες των ομάδων καλούνται να πάρουν οριστικές αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα αποδεσμευτούν.
Οι τελευταίες εξελίξεις:
400px-LosAngeles_Lakers_logo.svgΑνατροπή την τελευταία στιγμή στο στρατόπεδο των “λιμνανθρώπων”, αφού ο Λουκ Γουόλτον αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Άντονι Μπράουν. Παρελθόν επίσημα και ο Γι Γιανλιάν, παραμένουν οι Μέτα Γουόρλντ Πις και Τόμας Ρόμπινσον.
400px-Houston_Rockets.svgΠι-Τζέι Χέρστον, ΛεΜπράιαν Νας και Γκάρι Πέιτον ΙΙ είναι οι τρεις παίκτες που έμειναν ελεύθεροι κατόπιν απόφασης του Μάικ Ντ’Αντόνι.
New_Orleans_PelicansΑλόνζο Γκι ή Λανς Στίβενσον ήταν το δίλημμα για τον Άλβιν Τζέντρι, ο οποίος επέλεξε τον πρώην παίκτη των Ιντιάνα Πέισερς, παρότι ο Γκι είχε εγγυημένο συμβόλαιο.
400px-Boston_Celtics.svgΣε “μάχη” ανάμεσα σε Τζέιμς Γιανγκ και Αρ-Τζέι Χάντερ εξελίχθηκε η διεκδίκηση της 15ης θέσης στο ρόστερ των “Κελτών”. Νικητής ο Γιάνγκ, αφού ο Μπραντ Στίβενς αποφάσισε αποδεσμεύσει τον Χάντερ.
400px-Oklahoma_City_Thunder.svg
Αποδεσμεύτηκαν οι Ρόνι Πράις και Μιτς ΜακΓκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχαν και οι Κρις Ράιτ και Κάλεμπ Ταρζέφσκι. Παραμένει ο Σεμάι Κρίστον.
Phoenix_Suns_2013_LOGO
Ο Άρτσι Γούντγουϊν είναι ο τελευταίος παίκτης που “κόπηκε” από τον Ερλ Γουότσον. Παραμένει ο Τζον Τζένκινς.
Philadelphia_76ers_Logo
Μπράντον Πολ, Τζέιμς Γουέμπ, Κατ Μπάρμπερ, Σον Λονγκ και Ντιόντε Κρίστμας είναι οι πέντε που αποδεσμεύτηκαν λίγο πριν το deadline.
Διαβάστε όσα είχαν συμβεί έως και το Σαββατοκύριακο…

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share