Τάι Λόουσον

Πρώτα πάρτι, μετά… συγχωροχάρτι για τον Λόουσον! (vid)

Ο Τάι Λόουσον κατάφερε για άλλη μια φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για… λάθους λόγους.
Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ λίγες μέρες πριν καθυστέρησε στην προπόνηση και το πρωί της Παρασκευής έχασε την πτήση των Κινγκς με προορισμό το Κεντάκι, όπου θα μετέβαινε η ομάδα του Σακραμέντο για το φιλικό με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο Λόουσον την προηγούμενη νύχτα έδωσε το “παρών” σε πάρτι στο Λας Βέγκας μαζί με τους Μπεν ΜακΛεμόρ και Γουίλι Κόλει-Στάιν, ενώ δεν παρέλειψε να τραβήξει και τα απαραίτητα αναμνηστικά βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι δύο συμπαίκτες του βεβαίως ήταν παρόντες στο αεροδρόμιο το επόμενο πρωί, σε αντίθεση με τον πρώην πλέι-μέικερ των Νάγκετς που ήταν άφαντος…

Όπως ήταν φυσικό, ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση των Καλιφορνέζων, με την απόφαση των ιθυνόντων να είναι -προς έκπληξη όλων- αθωωτική!
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Ντέιβ Γιέργκερ, οι πληροφορίες που αναπαράγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το συμβάν είναι παντελώς ανακριβείς, αφού το πρόβλημα που ανάγκασε τον Λόουσον να χάσει την πτήση ήταν αυστηρά προσωπικό…

Περισσότερα
Περισσότερα

Τέσσερις ομάδες της EuroLeague χτύπησαν την πόρτα του Μουσταφά Φαλ – Τα χρήματα που πρόσφεραν

Τις ομάδες της EuroLeague που προσέγγισαν τον Μουσταφά Φαλ το προηγούμενο διάστημα, αποκάλυψε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του…
Total
0
Share