Έρικ Γκριν

Παίκτης του Ολυμπιακού θέλει να επιστρέψει στο NBA…

Advertisement

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο NBA, εξέφρασε ο πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα eurohoops.net, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρολεύκων” χαρακτήρισε την Ευρωλίγκα ως τη “δεύτερη καλύτερη λίγκα στο κόσμο”.
“Νομίζω πως η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό μπορεί να απογειώσει την καριέρα μου! Πιστεύω πως θα με βοηθήσει σε βάθος χρόνου να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Είμαι μέλος ενός μεγάλου οργανισμού. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες, θα ανταγωνιστώ στην Ευρωλίγκα που είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στο κόσμο και θα αποδείξω πως μπορώ να κάνω σημαντικά πράγματα στο τοπ επίπεδο”, δήλωσε ο απόφοιτος του Βιρτζίνια Τεκ.
“Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Στο μυαλό μου υπάρχει ο στόχος της επιστροφής στο ΝΒΑ. Θέλω, όμως, να κάνω ένα βήμα μπροστά κάθε φορά. Ο βασικός στόχος μου και αυτό στο οποίο έχω συγκεντρωθεί τώρα, είναι να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν και να επιστρέψουμε στο φάιναλ φορ. Το ΝΒΑ θα είναι πάντα εκεί να… περιμένει. Μακάρι να βρω στο μέλλον ένα εγγυημένο συμβόλαιο και μια ομάδα που θα πιστέψει στις δυνατότητές μου”, τόνισε ο Γκριν.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα