Μπράιαν Κολάντζελο

Δήλωση-σοκ του GM των Σίξερς: "Είχαμε νοοτροπία loser!"

Την άποψη πως τα προηγούμενα χρόνια οι Φιλαδέλφεια 76ερς είχαν “ποτιστεί” με τη νοοτροπία του loser, εξέφρασε ο Μπράιαν Κολάντζελο.
Ο general manager των Σίξερς τόνισε την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας, προκειμένου η ομάδα να επανέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα στο δρόμο των επιτυχιών του.
“Υπήρχε πραγματικά μια κουλτούρα… ήττας. Μια νοοτροπία ήττας. Ήταν ριζωμένη εν μέρει λόγω της ανάγκης για rebuilding που είναι σε εξέλιξη. Είναι παρεπόμενο αυτής της διαδικασίας, αν θέλετε. Είναι λογικό να χάσεις κάποια παιχνίδια και στην πορεία αυτό γίνεται κομμάτι του οικοδομήματος”, δήλωσε αρχικά ο Κολάντζελο και συνέχισε:
“Νομίζω ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που χρειάζεται να αλλάξει είναι η νοοτροπία. Γι’ αυτό έχουμε μιλήσει για τη νίκη και κάνουμε τα πάντα για να προάγουμε τη σημασία της, την κουλτούρα της αριστείας και τη βελτίωση της διαδικασίας σκέψης σε όλα τα ζητήματα”, υποστήριξε ο 51χρονος παράγοντας.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share