Το γεγονός πως δεν είχε καμία πρόθεση να παίξει για τον μίνιμουμ μισθό που προβλέπεται από τη συλλογική σύμβαση εργασίας, αποκάλυψε ο Ματ Μπαρνς.
Ο 36χρονος σμολ φόργουορντ που το φετινό καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς, δήλωσε σε ραδιοφωνική συζήτηση με τον Τζέι-Τζέι Ρέντικ ότι τα 6 εκατ. δολάρια που θα λάβει την προσεχή σεζόν είναι λίγα με βάση την αξία του και τα ποσά που “παίζουν” στην αγορά.
“Δεν υπήρχε περίπτωση να υπογράψω για το μίνιμουμ, ειδικά με τα λεφτά που κυκλοφορούν. Αντιλαμβάνομαι πως είμαι ευλογημένος που αγωνίζομαι στο NBA, αλλά νιώθω ότι είμαι κακοπληρωμένος με τα 6 εκατ. δολάρια, με βάση τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παίκτες σήμερα”, υποστήριξε ο πρώην παίκτης των Γκρίζλις.