Μπλέικ Γκρίφιν Ντοκ Ρίβερς

“Καμία συζήτηση μεταξύ Σέλτικς και Κλίπερς για τον Γκρίφιν”

Τις πληροφορίες που ήθελαν Σέλτικς και Κλίπερς να συζητούν για πιθανή μετακίνηση του Μπλέικ Γκρίφιν στη Βοστώνη, διέψευσε ο Ντοκ Ρίβερς.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του Λος Άντζελες, τα συγκεκριμένα σενάρια αποτελούν δημιουργήματα των ΜΜΕ που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης.

“Ξέραμε ότι τίποτα από αυτά που γράφονταν δεν είναι αλήθεια. Καταλάβαμε ότι όλα είχαν ξεκινήσει από δημοσιογράφους στη Βοστώνη. Οι φήμες ήταν ψευδείς”, δήλωσε ο Ρίβερς, που αναφέρθηκε και στη μετακίνηση του Αλ Χόρφορντ στους Σέλτικς:

“Ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση η απόκτηση του Αλ για τη Βοστώνη. Όταν παίρνεις έναν σταρ, συνήθως ακολουθούν κι άλλοι”, υποστήριξε ο 54χρονος head coach που δεν έκρυψε πως μετά το ραντεβού με τον Ντουράντ, πίστευε πως ο KD θα κατέληγε στην ομάδα του.

“Και οι Σέλτικς και εμείς και η Οκλαχόμα, πιστεύαμε ότι θα έχουμε τον Ντουράντ κι αυτός πήγε στο Γκόλντεν Στέιτ. Όταν τελείωσε το meeting, πιστεύαμε ότι θα ερχόταν σε εμάς. Όταν τελείωσε το meeting με τη Βοστώνη, το ίδιο πίστευαν κι αυτοί. Θεωρώ όμως ότι στο Γκόλντεν Στέιτ ήξεραν εδώ και καιρό ότι θα πήγαινε εκεί”, ισχυρίστηκε ο έμπειρος προπονητής.

Δείτε ακόμη
Total
0
Share