Ντάρεν Κόλισον

Αποφεύγει τη φυλάκιση ο Ντάρεν Κόλισον

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχουν οι δικαστικές περιπέτειες του Ντάρεν Κόλισον, ο οποίος τουλάχιστον αποφεύγει το ενδεχόμενο να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο πόιντ γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς αντιμετωπίζει στην κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βίας, μετά την επίθεση εναντίον της συζύγου του που οδήγησε και στον τραυματισμό της.

Μετά τη σύλληψη του στα τέλη Μαΐου, ο Κόλισον είχε πληρώσει εγγύηση ύψους 55 χιλ. δολαρίων, ούτως ώστε να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο 29χρονος άσος συμφώνησε με την πρόταση της εισαγγελικής αρχής να παραδεχθεί την ενοχή του, κάτι που τουλάχιστον του εξασφάλισε ότι δε θα δεχτεί ποινή φυλάκισης, αλλά θα προσφέρει κοινωνική εργασία για ένα διάστημα 20 ημερών.

“Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα μου και το πόσο μετανιώνω για τα όσα έχω βιώσει τους τελευταίους μήνες. Η οικογένειά μου κι εγώ βρεθήκαμε σε μια άγνωστη για εμάς και δύσκολη κατάσταση εδώ και λίγους μήνες. Αυτό απέχει πολύ από αυτό που είμαι και είναι κάτι για το οποίο δεν είμαι περήφανος. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Ζήτησα συγγνώμη από την όμορφη γυναίκα μου, την οποία γνωρίζω και αγαπώ τα σχολικά μας χρόνια. Εκτιμώ και είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την κατανόηση από την οικογένεια, τους φίλους και τους υποστηρικτές μου. Τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όσα συνέβησαν και να προχωρήσουμε μπροστά”, δήλωσε ο Κόλισον.

Δείτε ακόμη
Total
0
Share