Γουέστμπρουκ Ντόνοβαν

Ο νέος ρόλος του Γουέστμπρουκ μετά την αποχώρηση του KD…

Η αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ για το Γκόλντεν Στέιτ σε συνδυασμό με την απόφαση του Γουέστμπρουκ να συνεχίσει για τρία ακόμη χρόνια στην Οκλαχόμα Σίτι, έχει μετατρέψει τον 27χρονο πόιντ γκαρντ σε… τοπικό ήρωα.

Σε ένα καλοκαίρι όπου πολλοί πίστεψαν πως ήρθε η αρχή του τέλος για τους Θάντερ, ο Γουέστμπρουκ φάνηκε να δίνει το “φιλί της ζωής” στην ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αφοσίωση του στην ομάδα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο head coach της Οκλαχόμα Σίτι ξεκαθάρισε πως τη νέα χρονιά δεν πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες φαινομένων αντίστοιχων με εκείνα που είδαμε πριν δύο σεζόν, όταν Ντουράντ και Ιμπάκα είχαν τραυματιστεί και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έπαιρνε πάνω του υπερβολικό αριθμό προσπαθειών.

“Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει, αλλά πιστεύω ότι ο Ράσελ είναι αρκετά έξυπνος ούτως ώστε να καταλάβει ότι πρέπει να αξιοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Πρέπει να μεγιστοποιήσουμε τον αριθμό των παικτών που θα είναι γύρω του ενταγμένοι στο σύστημα, αποτελεσματικοί, παραγωγικοί και έτοιμοι να βοηθήσουν”, υποστήριξε ο Ντόνοβαν.Περισσότερα
Total
0
Share