Κολάντζελο

Κολάντζελο: “Πρέπει να ανέβει το επίπεδο των άλλων εθνικών ομάδων”

Την ανάγκη να ανέβει το επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της FIBA, τόνισε ο υπεύθυνος στελέχωσης της Team USA, Τζέρι Κολάντζελο.

Σύμφωνα με τον 76χρονο παράγοντα, οι Ηνωμένες Πολιτείες προτίθενται να στείλουν ακόμη πιο δυνατές ομάδες στα επόμενα μεγάλα ραντεβού, κάτι που σημαίνει πως οι υπόλοιποι διεκδικητές θα πρέπει να ισχυροποιηθούν, προκειμένου να φανούν ανταγωνιστικοί.

“Το μπάσκετ είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές σπορ στον κόσμο και είναι ανάγκη να δούμε και τις άλλες χώρες να προβαίνουν στις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό να συμβαίνει”, δήλωσε αρχικά ο Κολάντζελο και συνέχισε:

“Ένας διαιτητής μού είπε μετά από ένα παιχνίδι ότι την επόμενη φορά πρέπει να παίζουμε με… τέσσερις παίκτες. Του απάντησα ότι θα ήταν προτιμότερο οι άλλες ομάδες να εργαστούν με στόχο να βελτιώσουν το επίπεδο τους”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share