Ντάντλεϊ

“Όποιος δεν έχει πάρει πρωτάθλημα στο NBA, να μη μιλάει…”

Θέση στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες στα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών για την αξία των χρυσών μεταλλίων σε σχέση με τους τίτλους στο NBA, πήρε ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ.

Αφορμή για την κουβέντα αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Καρμέλο Άντονι την περασμένη εβδομάδα, όπου υποστήριξε πως ένα τρίτο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα του δώσει το δικαίωμα να θεωρεί πως η καριέρα του είναι ιδιαίτερα πετυχημένη, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει τον τίτλο στο NBA.

Λίγες ημέρες μετά, ήταν η σειρά του ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος μιλώντας στο ESPN δήλωσε ότι η πρωτιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ανώτερη από το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Σύμφωνα πάντως με τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ, δικαίωμα να πει τη γνώμη του για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει μόνο όποιος έχει ήδη κατακτήσει πρωτάθλημα.

“Εάν δεν έχεις κατακτήσει τίτλο στο NBA, δε θα πρέπει να κάνεις σχόλιο γι’ αυτό το θέμα”, υποστήριξε ο σμολ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο το “καρφάκι” του για τους Καρμέλο και Τζόρνταν…

Περισσότερα
Περισσότερα

«Μετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό από αυτή την εκπομπή, ήρθε η ώρα να του δώσουμε τα βραβεία»

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας στο τελευταίο “Urbonus” podcast, στο οποίο οι παρουσιαστές συζήτησαν -μεταξύ άλλων-…
Total
0
Share