ΛεΜπρόν Τζέιμς

Θέλει να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας ο ΛεΜπρόν

Advertisement

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μπασκετικές προσωπικότητες των τελευταίων δεκαετιών και από τους λίγους αθλητές που μπορούν αποδεδειγμένα να σηκώσουν στις πλάτες τους μια ολόκληρη ομάδα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που μπήκε πέρσι στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το μπάσκετ ακόμα και μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Advertisement

“Νιώθω ότι το μυαλό μου, όσον αφορά στο μπάσκετ, είναι μοναδικό. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις μου στο παιχνίδι. Θα ήθελα πολύ να γίνω μέλος ενός οργανισμού, αν όχι να βρίσκομαι στην κορυφή του. Στην πραγματικότητα, το όνειρο μου είναι να γίνω ιδιοκτήτης κάποιας ομάδας”, δήλωσε αρχικά ο “βασιλιάς” και συνέχισε:

“Δε χρειάζεται να περνούν τα πάντα από το χέρι μου. Εάν είμαι τυχερός και αποκτήσω μια ομάδα, θα προσλάβω τον καλύτερο general manager και τον καλύτερο πρόεδρο που μπορώ. Αλλά νιώθω ότι έχω καλό “μάτι” όχι μόνο για το ταλέντο, γιατί αυτό πολλοί μπορούν να το δουν, αλλά και για τα πράγματα που κάνουν κάποιον ταλαντούχο. Τη χημεία, τον τύπο του ανθρώπου, την όρεξη για δουλειά, το πάθος, το μπασκετικό IQ. Γιατί το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί”, υπογράμμισε ο ηγέτης των Καβς.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Πού είναι οι παίκτες ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε Έλληνα τον Γουόκαπ, τον Ντόρσεϊ, τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ;»

Advertisement Μια σειρά από stories ανέβασε στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το απόγευμα…