Τζινόμπιλι Σκόλα

Τζινόμπιλι: “Καλύτεροι σε όλα οι Αμερικανοί”

Στην παραδοχή πως η απόσταση μεταξύ της Team USA και των υπόλοιπων ομάδων είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα, προέβησαν οι Μανού Τζινόμπιλι και Λουίς Σκόλα.

Οι δύο Αργεντίνοι ρωτήθηκαν με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση της “αλμπισελέστε” με τις ΗΠΑ για την προημιτελική φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά και δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλο τους, λέγοντας πως το έργο τους θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

“Έχουν πολύ μεγαλύτερο ταλέντο, μεγαλύτερα κορμιά, καλύτερη φυσική κατάσταση. Τα πάντα σε μεγαλύτερο βαθμό από εμάς. Υπήρχε μια περίοδος 5-6 ετών στα οποία δεν ξέρω αν δεν τους ένοιαζε ή αν δεν σέβονταν αρκετά τον υπόλοιπο κόσμο… Αλλά τώρα ξεπέρασαν αυτό το στάδιο”, δήλωσε ο σούτινγκ γκαρντ των Σπερς.

Από την πλευρά του ο Σκόλα δήλωσε τα εξής: “Εάν οι ΗΠΑ το πάρουν σοβαρά, δουλέψουν και χρησιμοποιήσουν το μυαλό και τα κορμιά τους, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους νικήσει κανείς στα χρόνια που έρχονται. Έχουν πάρα πολλούς καλούς παίκτες, πάρα πολλούς καλούς αθλητές. Η διαφορά στη φυσική κατάσταση με οποιονδήποτε άλλον είναι τεράστια”.



Περισσότερα
Total
0
Share