Πολ Τζορτζ

Κριτική του Πολ Τζορτζ για την απόδοση της Team USA

Τη μέτρια εμφάνιση κόντρα στην Αυστραλία διαδέχθηκε η προβληματική εικόνα απέναντι στη Σερβία και η ανησυχία στο στρατόπεδο των ΗΠΑ είναι πλέον έκδηλη.

Ο Πολ Τζορτζ αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα της Team USA, η οποία δεν έχει μπορέσει ως τώρα να προσαρμοστεί στις διαφορές των κανονισμών ανάμεσα στο NBA και τις διεθνείς διοργανώσεις.

“Στο παιχνίδι μας υπάρχει κίνηση, αλλά στις άλλες ομάδες η κίνηση είναι αδιάκοπη. Δεν μπορείς να μείνεις καθόλου ακίνητος. Στο NBA υπάρχουν στιγμές που μένεις ακίνητος. Εδώ κινούνται συνεχώς από το ένα σημείο του γηπέδου στο άλλο και μοιάζουν να μην κουράζονται. Αυτό είναι κάτι νέο για εμάς”, υπογράμμισε ο σταρ των Πέισερς.

“Βασιζόμαστε υπερβολικά στο φυσικό ταλέντο μας και είναι εύκολο να μας μαρκάρουν. Επίσης, η επίθεση μας κάνει ζημιά στην άμυνα μας. Όταν κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα, όλα είχαν μια ροή και η άμυνα μας ήταν εξαιρετική. Όταν σταματήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα, όλα ήταν στάσιμα και αυτό μεταφέρθηκε και στο αμυντικό κομμάτι”, υποστήριξε ο Τζορτζ.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Μετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό από αυτή την εκπομπή, ήρθε η ώρα να του δώσουμε τα βραβεία»

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας στο τελευταίο “Urbonus” podcast, στο οποίο οι παρουσιαστές συζήτησαν -μεταξύ άλλων-…
Total
0
Share