Κάζινς

Παράπονα των Αμερικανών για τη διαιτησία στο Ρίο

Η διαφορά στους κανονισμούς ανάμεσα στο NBA και στον υπόλοιπο μπασκετικό κόσμο, ανέκαθεν ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για τις ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Mundobasket.

Τα προβλήματα για τους Αμερικανούς συνεχίζονται και στο Ρίο, με τους ΝτεΜάρκους Κάζινς, Κλέι Τόμπσον και Πολ Τζόρτζ να φορτώνονται πολύ νωρίς με φάουλ στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Αυστραλία.

“Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να προσαρμοστούμε”, δήλωσε ο Τζορτζ την Πέμπτη, αναφερόμενος στις διαφορές των κανονισμών.

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο προπονητής των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Σιζέφσκι.

“Είπα στον Κάζινς πως είναι λογικό να είναι απογοητευμένος που έπαιξε μόλις εννέα λεπτά με τη Βενεζουέλα επειδή φορτώθηκε με φάουλ. Του εξήγησα ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να δούμε αν μπορούμε να χειριστούμε καλύτερα την κατάσταση γιατί τον χρειαζόμαστε”, τόνισε ο 69χρονος προπονητής, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε πως προσωπικά δεν έχει παράπονο από τις αποφάσεις των διαιτητών.

“Δεν παραπονιέμαι για τις αποφάσεις. Είναι διαφορετικοί οι κανονισμοί, είναι ένας διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού”, υπογράμμισε ο Σιζέφσκι.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share