Τζινόμπιλι Ντάνκαν Πόποβιτς

Όταν ο Τζινόμπιλι “θυσιάστηκε” για τους Σπερς…

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρελθόν αποκάλυψε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, με πρωταγωνιστές τους Μανού Τζινόμπιλι και Τιμ Ντάνκαν.

Σύμφωνα με τον head coach των Σαν Αντόνιο Σπερς, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2006-07 ήταν κοινή πεποίθηση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας το γεγονός πως ο Αργεντίνος γκαρντ θα ήταν καλύτερο να έρχεται από τον πάγκο.

Ντάνκαν, Πάρκερ και Τζινόμπιλι μοιράζονταν τις προσπάθειες όταν βρίσκονταν ταυτόχρονα στο παρκέ, ενώ υπήρχε μεγάλο πρόβλημα όταν έπαιρναν ανάσες όλοι μαζί στον πάγκο.

Οι συνεργάτες του Πόποβιτς θεώρησαν πως ο Τζινόμπιλι θα αποδεχόταν πολύ πιο εύκολα το νέο ρόλο σε σχέση με τον Τόνι Πάρκερ, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλά στον Αργεντίνο τον Ιανουάριο του 2007.

“Δεν το έχω ομολογήσει αυτό ούτε στο επιτελείο μου, αλλά αν στον Μανού δεν άρεσε αυτό, τότε θα ξεκινούσε. Θα γινόταν αυτό που ήθελε. Το δικαιούται αυτό”, αποκάλυψε ο Πόποβιτς.

Όπως αποκάλυψε ο 67χρονος προπονητής, στο ραντεβού ο Τζινόμπιλι απλά αποδέχτηκε ό,τι του είπε ο προπονητής του, με τον Ντάνκαν να εντυπωσιάζεται από την αντίδραση του συμπαίκτη του.

“Πλάκα κάνετε; Είναι ο Μανού! Είναι σταρ! Δε γίνεται να μην ξεκινάει!”, ήταν τα λόγια του πάουερ φόργουορντ των Σπερς.

Περισσότερα
Total
0
Share